ОБРАЗОВАНИЕ ОБЩЕСТВО ОБЩЕСТВО ОБЩИНА ТРОЯН СУ"Васил Левски"

Троянки са героини в "Малки истории'

Днес от  16 angelinaчаса в предаването”Малки Истории” на БНТ главни героини бяха Ангелина Иванова, Милена Мартинова  и Цвети –  дете  със специални потребности и както  е решението на проблемите angelina1й.

Коя е  Ангелина Иванова?

Тя е  възпитател  в СУ”Васил Левски” Троян. Била е   експерт в РИО (сега РУО) по въпросите за интегрираното обучение, което сега се нарича приобщаващо образование.
Интересува се от деца със специални образователни потребности професионално. Широко скроена личност. Тя не обича думата “Уникална”, но аз ще кажа ,че тя е нещо повече. Няма дума. Такива хора, като нея има много може би по света. Но те са незабележими. И трябва да ги усетиш със сърцето.  Те са като светулките. Винаги светват , когато ти е тъмно.

angelina2Не случайно от БНТ й предлагат да направят филмче от тази поредица. Специално екипът бе на 15 ти септември 2016  в най- голямото троянско училище , където работи Ангелина.  А заедно с нея  участва и най- чаровната преподавателка по хотелиерство -Милена Мартинова. Страхотен професионалист. Носител на най-голямата награда за учителски професионализъм “Неофит Рилски”.

Може само да се гордеем с тези “Големи” преподавателки от СУ”Васил Левски” Троян. И трябва да отбележа , че училището е едно от най – добрите в областта. Благодарение на ръководството на училището и много добрите специалисти  с директор   г-жа Розалина  Русенова  учениците излизат с много високо ниво на обучението си.

Но всъщност няма повече да пиша. Гледайте филма по -долу.Кликнете на синжото изречение.

Децата със специални потребности и решението на проблемите им

 

Facebook Comments