ОБРАЗОВАНИЕ ОБЩЕСТВО ОБЩИНА ОБЩИНА ТРОЯН

Народният представител Иван Миховски откри учебната година в ПГМЕТ в Троян

 Народният представител от ГЕРБ-Ловеч Иван Миховски откри днес новата учебна година в Професионалната гимназия по механоелектротехника в Троян, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Той поздрави учителите и учениците, като подчерта ролята на правителството за извеждане на образованието като приоритет на приоритетите.
„Днес всеки един от нас празнува! Защото и всеки един от нас си дава сметка, че за да бъдем успешни в това, което правим, не преставаме да се учим, всеки ден животът ни преподава уроци, макар и ненаписани в учебниците! 15 септември е ден за начало, едно усмихнато начало, заредено с нови надежди, нови очаквания и нови мечти“, каза в словото си Миховски, който е завършил същото училище.
Той се обърна специално към учителите, като подчерта: „От Вашия професионализъм и всеотдайност към децата зависи много. И правителството вече призна това – образованието е приоритет на приоритетите! Желая Ви да съумеете както винаги да дадете на децата ни най-важното – любов към знанието и вяра в собствените сили. Във Вашите ръце е бъдещето, което трябва да има моралните устои, гражданската позиция и духовната сила да развива България!”
„Подкрепяйте децата си! Те имат нужда от Вас много повече от това да са нахранени и облечени, те имат нужда да споделят, да Ви вярват! Подкрепяйте и техните учители – те са тези, които работят с Вашите деца, раздават се с любов и всеотдайност! Бъдете до тях, вървете заедно към успеха ръка за ръка“, призова народният представител и родителите.
„Знанието е силата, която и днес, и занапред ще Ви е нужна в най-голяма степен! Учете, учете, учете!“, обърна се към учениците Иван Миховски и пожела на всички здраве и сили в името на доброто на децата на България.
Иван Миховски бе сред официалните гости и на тържественото откриване на учебната година в СУ „Св. Климент Охридски” в Троян и училището за планински водачи в Черни Осъм, където той е приеман като най-добър приятел, който работи за съхраняването и популяризирането на единствената паралелка за планински водачи в страната.

Публикувахте от ТроянЪт – Всичко за Балкана в 14 септември 2017 г.

Facebook Comments