КРИМИНАЛНА ОБЩЕСТВО

Криминална хроника от Троян

На 09.11.2017г. в 18.30 часа, на кръстовище с кръгово движение между ул.”Симеон Велики” и ул. “Христо Ботев” в гр.Троян,

 велосипедист е нарушил пътен знак “В-2” след което се сблъсква  с лек автомобил “Фолксваген Тауран”. В резултат на сблъскъка  17-годишния велосипедист от гр.Кнежа е настанен с травми в троянската болница, без опасност за живота. Пробите за алкохол и на двамата водачи са отрицателни.  

 

На 09.11.2017г. около 11.30ч. на ПП-I-4 км.41+30м.,  32-годишна жена от гр.Елена при управление на л.а. «Фолксваген» губи контрол върху превозното средство, навлиза в лентата за насрещно движение и удря движещия се там л.а. «Мерцедес».  Пострадала при пътния инцидент е водачката на «Фолксваген»-а, която е с фрактура на бедрената кост. По случая е образувано досъдебно производство.

 

В РУ Троян за срок от 24 часа е задържан 16-годишен младеж от града, след като в с.Черни Осъм при извършен му личен обиск, в момчето са открити  4.15 гр. суха тревиста маса, която при направения полеви тест е реагирала на марихуана. По случая е образувано досъдебно производство.

Facebook Comments