НАП ОБЩЕСТВО

НАП Ловеч продава на търг товарни автомобили

Ловешкият офис на НАП е обявил за 7 декември 2017 г. търг с тайно наддаване за товарен автомобил МЕРЦЕДЕС, 

товарен автомобил КАМАЗ, верижен трактор, краново устройство, два хоризонтални банцига и сменяема прикачна техника УНИВЕРСАЛ. Това съобщават от НАП – Ловеч.
Вещите са собственост на длъжник със задължения почти 190 хил. лв. По тази причина те са иззети в полза на НАП и след продажбата им сумата ще отиде за покриване на част от задълженията на длъжника.
Условията за провеждане на търга, списък с описание на вещите, продажната им цена и размера на депозита за участие са на разположение в сградата, където се помещава офиса – Ловеч, ул „Търговска» № 43 ет.8, както и на страницата на НАП в Интернет – www.nap.bg в рубриката „Продажби”.
Предложенията за участие в търга се подават в деловодството на офиса – гр. Ловеч ул. „Търговска“ № 43, ет.6 стая 611, между 20 и 24 ноември, като преди търга трябва да се внесе депозит в размер на 20 % от обявената начална цена Депозитът трябва да бъде преведен по банков път до 24 ноември.
Оглед на търгуваните вещи може да се направи между 20 и 24 ноември по местонахождението им в гр. Априлци и гр. Троян местност Белишки Орешак.
Повече информация може да откриете на сайта на НАП – www.nap.bg , рубрика “Продажби“.

Facebook Comments