ОБЩЕСТВО СПОРТ

Започва турнир по футбол на малки вратички за купата на кмета на Троян

Днес, понеделник, 04.12.2017, от 17.00 часа в спорната зала „Чавдар“ започва традиционният турнир по футбол на малки вратички. Ще участват 10 отбора, разделени на 2 групи.

9 от отборите са от Троян, към тях ще се присъедини „Селесао“ – Ловеч.

В група А са отборите: „Родопа“, „Атлетикс“, „Едикшън“, „Спортинг“ и „Селесао“.

Във втората Б група са: „Дартфорт“, „Куршумите“, „Гарант“, „Планинец“, „Блу бойс“.

Ще се играят по 2 срещи от групите. Старт на събитието ще дадат футболистите на „Атлетикс“ и единствените гости „Селесао“.

Веднага в 17.50 започва срещата между  „Куршумите“ и „Блу бойс“, а от 18.40 – „Едикшън“ „Спортинг“. Последният мач за понеделник е между отборите на „Гарант“ и „Планинец“.

Мачовете ще се играят от понеделник до четвъртък (4. – 7. декември) и от 11-ти до 14-ти включително. На 12.XII. ще се играят срещите между първия от А група и четвъртия от Б група; втория А и третия от Б група; третия от А  и втория от Б;  последна среща – между четвъртия от  А и първия от Б. Така ще бъдат определени полуфиналистите, които на 13.XII. ще излъчат финалистите.

На 14.XII. ще станем свидетели на големия финал и награждаването на победителите.

припомним, че победител в този турнир миналата година станаха „Спортинг“ и подгласниците им – „Рико стил“ и „Куршумите“. Те дариха своите парични премии (общо 600 лв.) за пострадалият при катастрофа биатлонист на Амбарица Троян – Ивайло Шопов.

Facebook Comments