ОБЩИНА ТРОЯН СПОРТ

МОМЧЕТАТА ОТ ЧАВДАР ТРОЯН РАЗГРОМИХА СЪПЕРНИЦИТЕ СИ

Поредното разбъркване пред вратата на Бенковски

В съботната сутрин на 12 май се проведоха два мача на малките футболисти от Чавдар. Те разгромиха съперниците си от Бенковски-Тетевен.  7-те буквално играха в полето на противника. Нашият вратар почти не бе притесняван от тетевенци, които играха доста плахо.И това бе причината домакините да им вкарат 12 гола. Мачът бе доста статичен, нямаше интрига. Ивайло Тончев стана герой на деня с вкараните от него 6 гола- пет при наборите си и  един при батковците. Пламен Минков  реализира 3 гола, Максим Минков- 2 и Петър Игнатов, Веселин Борисов и Самуил Стоянов излъгаха вратаря по 1 път.

И…гол

 Срещата между по-големите  бе коренно различна на първия мач. Много тичане по терена, борба за всяка топка. Чавдарци показаха завидни технически умения с топката. Тетевенци не можаха отново да отбележат гол в нашата врата,  но този път съпротивата им бе яростна. Но в крайна сметка  тъмносините бяха доминиращи и и не случайно нанизаха 8 гола във противниковата врата като Преслав Пенев отбеляза в последната секунда победния,осми гол във  вратата на тетевенци. По време на този мач  видяхме доста интересни атаки и контраатаки, дрибъли(водене на топката), финтирания(да излъжеш деликатно противника) и в двата отбора. На 9-те от Тетевен не им достигна силата да довършат атаката, бяха малко рехави в защитата. Виновниците крайният резултат 8:0 за  Чавдар са къдрокосия Богомил Костов и Пламен Ковачев които вкараха по  2 гола , Максим Минков, Антон Цочев , Ивайло Тончев и Преслав Пенев излъгаха защитата и вратаря по един път.

Вратарят на Бенковски Тетевен гледа топката как влиза в мрежата след удара на Костов

Можем да благодарим на героите на терена и техните треньори,че доставиха удоволствие от играта на малкото фенове на стадиона. Но сме убедени,че ще помнят дълго време тези срещи. И се надяваме вече троянчетата да не се притесняват от отбори като Литекс, Спартак Плевен, защото  нашите деца са по-добри  от тях.

Тази вечер от 18.00часа ще се играе срещата на мъжкия отбор с футболистите от Априлци!

Да ги подкрепим с присъствието си на стадиона и аплодираме!

Чавдар Троян – Бенковски Тетевен 9-ки 8:0Гол в последната секунда на мача на Преслав Пенев

Публикувахте от ТроянЪт – Всичко за Балкана в 12 май 2018 г.

Публикувахте от ТроянЪт – Всичко за Балкана в 12 май 2018 г.

Публикувахте от ТроянЪт – Всичко за Балкана в 12 май 2018 г.

Facebook Comments