ОБЩЕСТВО ОБЩЕСТВО ОБЩИНА ТРОЯН ПОЛИТИКА

БУЗЛУДЖА НЕ ПОМНИ ТОЛКОВА НАРОД

Тази година  бе рекордна като присъствие на традиционния 127-ми събор на Бузлуджа  за троянските социалисти.  Определените паркинги за превозни средства се оказаха твърде малко  на върха за около 70 хиляди членове и подръжници на столетницата. Тази година то  бе под мотото „За по-добър живот – нашата кауза е България“.

Христо Костов от МО на БСП и троянски социалисти
АНгелина Иванова, депутатката от ПГ на БСП д-р Валентина Александрова, Росен Веселинов-председател на Общинското ръководство на троянската организация

Троянското присъствие бе много силно, начело с Росен Веселинов – председател на Общинското БСП. Присъстваха още депутатката от ПГ на БСП в Народното събрание Валя Александрова, кмета на Община  Троян и член на НС на БСП Донка Михайлова и много общински съветници. Тази година бе рекордна и  за Младежкото обединение Троян. Много младежи  се изкачиха  до поляната  и техния председател  инж.Васил Гадевски да подкрепят  “Визия за България” С  много внушителни агитки присъстваха и много социалисти от областта.

Бяха поднесени венци и  цветя на паметниците на”Основоположниците на социализма”, Хаджи Димитър и паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.

Тази година бе рекордна за социалистите. По информация на ОД на МВР Казанлък около 70 хиляди социалисти се събраха на традиционния събор на левицата под връх Бузлуджа(определените паркинги бяха прекалено малки за да поберат многото автобуси и леки автомобили) То бе под мотото „За по-добър живот - нашата кауза е България“. Троянското присъствие бе доста силно, начело с Росен Веселинов - председател на Общинското БСП. Присъстваха още депутатката от ПГ на БСП в Народното събрание Валя Александрова, кмета на Община Троян и член на НС на БСП Донка Михайлова и много общински съветници. Тази година бе рекордна и за Младежкото обединение Троян. Много младежи се изкачиха до поляната както и техния председател инж.Васил Гадевски. Бяха поднесени венци и цветя на паметниците на"Основоположниците на социализма", Хаджи Димитър и паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд. Концертната програма започна към 11.20 часа, поради нелеп инцидент на паркинга и много хора не можаха да се придвижат навреме. От сцената лидерът на БСП Корнелия Нинова представи предложенията на БСП от "Визия за България" – да не се приватизират и концесионират държавните богатства, да се подпомагат младите хора, да се даде предимство на държавата в здравеопазването. Пред множеството говориха и лидерът на ПЕС Сергей Станишев, който призова за предсрочни избори, и говорителят на БСП Елена Йончева, който настоя за разследване на корумпираните, и председателят на Национален синдикат "Защита” Красимир Митов, който настоя да не се дават не три години, а още три дни на сегашното правителство. Концертът на Горан Брегович започна около 13.30 часа, а пред сцената затанцуваха по-младите от гостите на събора. Брегович и музикантите му изпълниха някои от най-големите си хитове, сред които "Калашников", "Буба мара" и др.
Инж.Васил Гадевски-председател на МО на БСП Троян, кметът на Община Троян и член на НС на БСП Донка Михайлова и народния представител от ПГ на БСП Милко Недялков.

Концертната програма започна към 11.20 часа, поради нелеп  инцидент на паркинга и много хора не можаха да се придвижат навреме за официалната част. От сцената лидерът на БСП Корнелия Нинова  представи предложенията на БСП от “Визия за България” – да не се приватизират и концесионират държавните богатства, да се подпомагат младите хора, да се даде предимство на държавата в здравеопазването.

Пред множеството говориха и лидерът на ПЕС Сергей Станишев, който призова за предсрочни избори, и говорителят на БСП Елена Йончева, който настоя за разследване на корумпираните, и председателят на Национален синдикат “Защита” Красимир Митов, който настоя да не се дават не три години, а още три дни на сегашното правителство.

Концертът на Горан Брегович започна около 13.30 часа, а пред сцената затанцуваха по-младите от гостите на събора(и не само те). Брегович и музикантите му изпълниха някои от най-големите си хитове, сред които “Калашников”, “Буба мара” и др.

Среща на Донка Михайлова с троянски търговци

Ловеч и Троян

Facebook Comments