КУЛТУРА ОБРАЗОВАНИЕ ОБЩИНА ТРОЯН ПРЕДСТОЯЩО

ЗДРАВЕ И СИЛА ЗА МИТКО

Под това мото на 9-ти август ще проведе Благотворителен концерт за събиране средства за лечението на Митко в салона на НЧ”Рзвитие”Орешак, Троян. Ot 18.00 часа.

За каузата ще пеят победителката от “Бургас и морето”, финалистка на “Гласът на България” Симона Загорова. На сцената ще се качи  нашето момче-Радко Петров, който на 30.07.2018 пусна клип на втората си песен”МАМАСИТА” , Гласът на БЪлгария”.

Те и дъщеря и майка Пътови и Стефани Борисова бяха поканени от “виновниците” за осъществяването на този концерт-народния представител инж.Иван Миховски и екипа на читалището в Орешак.

Ето какво написа във Фейсбук страницата си Миховски

“Добра новина от днешния ден! Бях приятно изненадан от още един човек с голямо сърце – Симона Загорова, която се присъедини към каузата да дарим надежда, здраве и сили за Митко. Огромно благодаря на всички, които ще вземат участие в благотворителния концерт.
Има малка промяна от предварителната информация – датата е 9 август, денят е четвъртък, часът – 18 ч., а мястото – НЧ “Развитие” – с. Орешак! Носете само позитивното си настроение и вашата щедрост!”

И ние очакваме този концерт!За да може Мици да оздравее.  На много места вече има сложени кутии за събиране на сумата от 14200 евро за операцията. Община Троян също ще помогне чрез нейния фонд.

ЗА ЗДРАВЕ И СИЛА НА МИТКО!

Facebook Comments