ОБЩЕСТВО ОБЩИНА ТРОЯН СПОРТ

ТРОЯН БЕ ДОМАКИН НА СПЕЦИАЛИЗИРАН СЕМИНАР”САМОЗАЩИТА – В ПОМОЩ НА МВР”

Красимир Лалев връчва сертификат на Айгюн Алиосманов

На 22.08 .2018 в спортната зала“Арена Атнес“ Троян официално се откри Летния семинар в помощ на МВР, станал вече традиционен.  Участваха служители на Министерството на вътрешните работи, полицейски служители от цялата страна, представители на испанската полиция, състезатели на КК “Атнес”, Dojo Kyan – Мадрид.

    Инструктор на семинара бе троянецът Краси Лалев е  роден през 1980г. Завършва Академия на МВР, бакалавър по „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред, магистратура по „Стратегическо ръководство и управление на сигурността. Първи дан по Джу-джицу и Карате, дългогодишен опит в Ръкопашен бой и приложният му вариант наречен Специализиран ръкопашен бой – Руски стил. Завършени курсове по самоотбрана, охрана и охрана в зони с въоръжен конфликт в Грузия, Молдова, Румъния, Украйна, Франция и България. Вицесветовен шампион по Ръкопашен бой, вицебалкански шампион по Карате за служители на МВР, национален шампион по Джу Джицу. Шихан Фернандо Серано от Испания, 7-ми дан, международен инструктор по самозащита и треньор на Националния отбор по карате на Испания бе в  за 11-ти път в  Троян за да сподели своя опит.

 Карате Клуб по карате “Атнес” (Троян), Община Троян, DOJO KYAN – Madrid, и РУ Полиция Троян бяха организатори на събитието.  Всички участници получиха сертификати.

Шихан Фернандо Серано обучава Михаела Трифонова

Студентката от Националната Спортна Академия Михаела Трифонова издържа успешно изпита за степен: 1-ви Дан и черен колан .

След провеждане на семинара  състезатели и инструктори заминаха за с.Кранево , където заедно с други клубове от България имаха тренировки водени от Шихан Фернандо Серано и неговия колега, троянецът  Цветомир Стоилов, който бе в ролята на преводач и организатор.  Стоилов е възпитаник на троянската карате школа и преминал през испанската. Сега самият той има три клуба в Англия, където обучава от малки  до големи в това бойно изкуство.

В Кранево

Ръководството на Карате клуб „Атнес“ благодарят на всички участници, инструктори, гости и зрители на “XI – ти практически семинар по специализирана самозащита – Троян 2018”!

КАРАТЕ КЛУБ“АТНЕС“

 

Facebook Comments