Сдружение "За децата на Троян" Слави Анастасов (треньор по зумба фитнес) и Виктория (треньор по канго джъмпс) в подкрепа на малките баскетболисти

%d0%b4%d0%b0%d1%80%d0%b8От 6 септември до 22 септември 2016г. Баскетболен клуб „Чавдар“ Троян със съдействието на медиен сайт „ТроянЪт – Днес и Утре“ обявяви дарителска акция „ДАРИ И ПОДКРЕПИ“ малките баскетболисти на клуба.
Всички дарения ще бъдат обявявани публично. Вече имаме първите дарители.

Наталия Близнакова. Много бях впечатлен от това момиче което без да познава ситуацията в клуба е решило да ни помогне. Веднага да кажа че с тези пари и с дарените преди време от Венци Кукенски ще бъдат закупени баскетболни топки за най малките ни баскетболисти. Радващо е когато се срещаш с млади и интелигентни хора , това само показва че положението не е чак толкова трагично. Благодаря още един път на тези двама приятели, който ще бъдат поканени да раздадат лично топките и да видят радостта на децата.
Опитах се да убедя г-жа Близнакова в нашата кауза и в това,  че ние сме уверени в пътя по които сме поели , надявам се да съм успял. Бих желал да говоря с още хора…
Знам , че многото думи не значат много свършена работа , но понякога човек трябва да говори. И също така доброто трябва да бъде разгласявано.

 Искам да Ви разкажа още една много впечетляваща история. Вчера бяхме заедно с един приятел, Герман Гачевски посетихме мач на националния отбор по баскетбол в Ботевград , когато той ми каза , че като са разбрали за дарителската кампания на баскетболен клуб Чавдар Троян неговите американски родители както той ги нарича, са решили да направят дарение за клуба ни. Това не може да не трогне всички , та тези хора са на хиляди километри живеят в страна която има правила и ред и може би всичко е по нормално, и тези хора поглеждат към един малък град и един малък клуб. Дори е трудно да се напише нещо което да върне жеста. Благодаря е малко за такива хора, това е може би пример за всички нас как трабва да си помагаме, разбира се не говоря само за клуба а за живота като цяло…
Ще помоля г-н Гачевски да предаде нашите искрени благодарности на тези мили хора.
Благодаря Ви приятели…

Петър Лалев- президент на БК“Чавдар“

В акцията се включват и Сдружение „За децата на Троян“ и Слави Анастасов (треньор по зумба фитнес)Те Ви канят на 20.09.2016 0т 18.30 часа.

ОТ Спорта ЗА Спорта (благотворителна инициатива)

КАНИМ ВСИЧКИ НА ЗУМБА С БЛАГОТВОРИТЕЛНА ЦЕЛ!

Във връзка със започнатата дарителска кампания за подпомагане на детския баскетболен отбор в Троян, Сдружение „За децата на Троян“ и Слави Анастасов (треньор по зумба фитнес) ви канят на един час зумба на площада пред Община Троян, на 20.09.2016г. от 18:30ч.

Тренировката се заплаща, като всеки ще има възможността да пусне своята такса (4лв.) в дарителска кутия и събраната сума ще бъде дарена на децата, трениращи баскетбол.

А  Виктория (треньор по канго джъмпс) ви канят на един час канго във физкултурния салон на училище „Иван Хаджийски“, на 19.09.2016г. от 18:30ч.
Тренировката се заплаща, като всеки ще има възможността да пусне своята такса (7лв.) в дарителска кутия и събраната сума ще бъде дарена на децата, трениращи баскетбол.

Тренировката се заплаща, като всеки ще има възможността да пусне своята такса (4лв.) в дарителска кутия и събраната сума ще бъде дарена на децата, трениращи баскетбол.

От вас се иска да дойдете с НАСТРОЕНИЕ, УДОБНИ СПОРТНИ ОБУВКИ И ЕКИП И ВОДА ЗА ПИЕНЕ.

Хайде да дадем пример на децата си и да им покажем, че спортът е здраве, че заедно можем да бъдем силни и можем да си помагаме в трудни моменти! :)

Свързани статии

Back to top button