Джаз-концерт в арт галерия "Серякова къща"

djazkoncertНа 9-ти ноември галерия „Серякова къща” ще представи камерен джаз концерт за ценители в изпълнение на Александър Логозаров – китара и Арнау Гарофе – саксофон.

Александър Логозаров завършва джаз китара в Холандия. По време на престоя си там има възможността да свири с музиканти като Ранди Брекер (САЩ), Майкъл Муур (САЩ), Кенди Дълфър (Холандия) и други. Със свои и проекти на колеги пътува в Северна Европа, а през 2015 с групата си Logo3o печели наградата за най-добра формация на джаз фестивала в Браила. Познат е на българската публика най-вече от “Лилия Илиева и Минимум квартет” и “Браз Асоциация Биг Бенд”.

Арнау Гарофе, родом от Каталуния, завършва джаз образованието си в Холандия. По време на престоя си там свири с Филип Харпър от легендарната група Джаз Месенджърс , Ерик Инеке, Крис Хусенс и други. Свирил е на легендарния Норд Сий Джаз фестивал в Холандия, както и на множество клубни и фестивални сцени в Белгия и Испания. През 2016 за българската публика Арнау Гарофе свири с “Браз Асоциация Биг Бенд”, както и с проекта на Христо Йоцов – Jazz Cats.

Концертът ще започне точно в 18.00 часа в залите на галерията , а входът е свободен.

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Back to top button