ВАЖНО! Спират влакове поради усложнената зимна обстановка

vlakПоради усложнената зимна обстановка в Североизточна България е прекъснато движението на пътническите влакове в участъците Самуил – Каспичан и Варна – Добрич – Кардам. Това съобщиха от пресцентъра на БДЖ.

Днес ще бъдат отменени бързият влак №9622 (Варна – Русе), който по разписание заминава от гара Варна в 18:15 ч. и бързият влак №9623 (Русе – Варна), който по разписание заминава в 17:30 ч. от гара Русе.

Утре ще бъдат отменени сутрешният бърз влак №9621 (Русе – Варна), който по разписание заминава от гара Русе в 06:00 ч. и сутрешният бърз влак №9620 (Варна – Русе), който по разписание заминава от гара Варна в 09:54 ч.

Всички пътници, които желаят да пътуват от Варна до Русе и обратно, могат да ползват обходен маршрут с влаковете, преминаващи през Горна Оряховица.

Всички клиенти на националния железопътен превозвач могат да получат най-точна информация за актуалната обстановка за движение на влаковете от гишетата „Информация”, билетните каси в съответните железопътни гари, както и на националния информационен телефон 0700 10 200.

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Проверете също
Close
Back to top button