Информационен бюлетин на ОД на МВР Ловеч за 17 януари 2017!Отново задържан след употреба на наркотични средства

polhr

Полицейски дознания
В РУ Троян за срок от 24 часа е задържан М.К.-32 годишен от с.Драшкова поляна, който на 17 януари около 11.25 ч. на ул. «Христо Ботев» в гр.Троян е установен да управлява лек автомобил след употреба наркотични вещества.

Задържани лица
Установени и задържани  са обявените от ОД МВР-Ловеч за общодържавно издирване двама мъже заподозрени за убийство станало на 19 декември 2016 год.  в с.Български извор.
Мирослав Еленков /28 годишен/ и Божидар Гокин /34 годишен/ и двамата от гр.София  са открити от органите на реда на 17 януари в столицата. След първоначалното им полицейско задържане за срок от 24 часа в РУ Ловеч,  с постановление на Окръжна прокуратура -Ловеч  лицата са задържани  за срок от 72 часа в Следствения арест в града.   Работа по случая продължава.

Разкрити престъпления
Полицаи от РУ Луковит  в хода на проведени издирвателни мероприятия са установили две момчета на 13 и 14 години, като извършители на кражба на сумата от 140.00 лв. от частен дом в с.Бежаново.
При проведената беседа на децата с инспектор от Детска педагогическа стая те са признали и за кражба на земеделски инструменти от друга къща в селото.
В РУ Луковит се извършва проверка за изясняване на цялата фактическа обстановка, след което случая ще бъде докладван в Районна прокуратура-Луковит.
Пресцентър ОД МВР-Ловеч

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Проверете също
Close
Back to top button