З О В З А П О М О Щ !Момиче на 21 години се нуждае от помощ

Моля, споделяйте на стените си и в групи, в които членувате!

Моля ви, дори и да не можете да помогнете, прочетете целия пост! Това не е измама… Кълна се в двете си деца! Споделя Даниела Тодорова във Фейсбук
Приятели! Добри хора, едно мило момиче на 21 години и нейната майка Весела Тошева имат нужда от вашата помощ. Момичето от 4 февруари след нелеп инцидент е в реанимацията на Пирогов с множество фрактури в изключително тежко състояние. Направени са нужните животоспасяващи операции, но предстоят още няколко операции за нейното възстановяване. Те струват много. Болтове, пластини се заплащат. До този момент са платени 1950 лв. за 1 болт. Майката няма тези финансови възможности. Безработна е, поради затварянето на фабриката, в която работеше. Сега няма как да започне работата, която си намери, защото възстановяването на детето и ще е много дълго и тя трябва да се грижи за него. Моля ви, помогнете като изпратите сумата, която можете да отделите на следната банкова сметка :
BG78 TTBB 9400 1527 2995 81
Сосиете Женерал Експресбанк
Весела Станиславова Тошева

или с паричен превод до:
София, Еконт Офис Дружба 2 /посочвайте и телефона/
Весела Станиславова Тошева
Телефон 0876 098680
…………
Приятели, които познавате Веселушка , а и всички други. Предавам ви една нейна молба. Не и звънете и не и пишете. Всеки разговор я натоварва. Бях три дни при нея, особено я шокират позвънявания от непознати номера- обяснимо е… Още нещо, тя моли да не отбелязвате нея или дъщеря и в публикации по темата, защото при отбелязване те излизат автоматично на стената и, а се притеснява за нейни възрастни роднини, които не знаят за проблема с детето и и биха реагирали пагубно за тях. По същата причина не публикувам снимка и името на детето.Не и се сърдете, че не е споделила с вас за проблема си. Ден след инцидента тя се обади само на мен и Бисерка. Не искаше да се знае какво е станало. Всеки по различен начин изживява шока. Трудно успяхме да я накараме да открие банковата сметка и да дадем публичност… Тя самата е помагала при такива кампании, преди време и с нейна помощ успяхме да съберем нужната сума и да спасим зрението на приятел. На другия ден след обаждането ние с Бисето бяхме при нея. Наложи се даряването на голямо количество кръв. За момента нужното количество е осигурена. Първо майката, после ние и още добри хора дадохме кръв. Ако се наложи да се дари още ще ви кажем. Моля тези от вас, които са от София и при нужда могат да дадат кръв да ми пишат на лични, да дадат телефон, на който да ги потърся. Телефона ми е 0885 169625-Даниела Тодорова. Ако имате въпроси звънете ми,/ако не вдигна, защото съм на работа, ще ви набера при първа възможност/.
Предварително ви благодаря, добри хора.
Нека помогнем макар и с малко на момичето и майка и.
Утре е празникът на любовта. Нека дарим любов!
И да се молим детето да се оправи бързо
ДАНИЕЛА ТОДОРОВА

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button