ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР ЛОВЕЧ ДО 23 ФЕВРУАРИ 2017

В РУ Луковит е образувано бързо производство срещу 26 годишен, криминално проявен жител на с.Телиш, който е управлявал собствения си лек автомобил, с регистрационни табели издадени за друго превозно средство.

Полицаи от РУ Ловеч установиха и задържаха 38-годишен ловчалия, който е проникнал в частен дом в кв. «Гозница» и е отнел ел.печка, бидони, комплект барабани и др.вещи. Част от откраднатите предмети са намерени и иззети по съответния ред, предстои установяване и на останалите. Работата по случая продължава.

На 22 февруари полицаи от РУ Троян са провели полицейска операция по широкообхватния метод. Проверени са 51 МПС и 51 лица, съставен е 1 акт и са наложени 5 глоби с фиш.

В рамките на широкообхвантен контрол проведен на територията на РУ Ябланица, местните полицейски служители са проверили 26 МПС и 34 лица /от които 6 криминално проявени/. Констатирани са 7 нарушения, за които са съставени 5 акта и 2 глоби с фиш.

При друга полицейска операция проведена от полицаи от РУ Ябланица, в периода от 21 до 22 февруари са обходени 9 населени места в общината, проверени са 27 МПС и 45 лица, съставен са 4 акта и 7 глоби с фиш и 2 протокола за предупреждение по чл.65 от ЗМВР.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button