Новоназначеният областен управител Пенка Николова прие поста от Ирина Митева

Днес, 10 февруари, новоназначеният областен управител Пенка Николова прие от доскорошния Ирина Митева работата като областен управител на Ловеч. Двете имаха среща на четири очи, а после и среща с екипа на Областна администрация.

Митева благодари на хората, с които е работила, като подчерта, че в администрацията е свършена много работа.
„Областният управител е като Президента, но няма само представителни функции. Областният управител взема еднолично решенията, както и носи отговорността. Всички тези хора ще бъдат във ваша помощ, но отговорността ще я носите вие”, каза в обръщението си към новоизбрания областен Митева.
„Познавам екипа на областна администрация, с много от вас сме работили по различни проекти или други дейности, нямам нагласа да правя промени в екипа, знам, че всички могат и се справят добре. За мен на първо място е организирането и доброто протичане на изборите. Считам, че не би трябвало да се усети и това, че има някакви промени от хората в областта – трябва да се спазват всички поети ангажименти, дати, срокове и работата да продължи”, обърна се към служителите на администрацията Пенка Николова и изрази надежда за успешна съвместна работа.
Новоназначеният и освободеният областен и екипът си пожелаха да се съхрани стабилността в област Ловеч, да няма природни бедствия и тежки пътни произшествия.
Екипът на администрацията се представи пред Николова и декларира готовност за добра работа. Цветя на двете дами поднесе дългогодишният служител на администрацията и главен секретар в момента Константин Карловски.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button