Областният управител Пенка Николова проведе среща с директора на ОД на МВР

Днес, 15 февруари, областният управител на Ловеч Пенка Николова проведе работна среща със старши комисар Милен Маринов, директор на ОД на МВР – Ловеч.

Темата на срещата – осигуряването на безпроблемно провеждане на предстоящите на 26 март предсрочни парламентарни избори.

На срещата присъстваха още комисар Светослав Шишийски, началник отдел „Охранителна полиция” в ОД на МВР – Ловеч и екипът на областна администрация, ангажиран с провеждането на изборите – Поля Върбанова, директор дирекция в ОА и главният секретар Константин Карловски.

„Твърдо съм решена да не допуснем на територията на област Ловеч дори само съмнения за опорочен вот и апелирам да положим повече усилия за превенция и ограничаване на възможностите за манипулиране на изборите”, обяви още в началото на срещата областният управител.

В хода на разговорите се коментираха проблемите, известни на институциите и проявявани на предходни избори, набелязани са първи стъпки и решения за превенция на нарушения за провеждане на открити и честни избори.

По време на срещата се обсъждаха и въпроси за сигурността като цяло на територията на област Ловеч.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button