Поредно признание за клуб „Аякс“ Троян – 7 състезатели – 9 медала

Приключи Държавното първенсто за малки възрастови групи, което се проведе в Боровец.  Клуб „Аякс“ участваше със седем състезатели. По трима в момичета и момчета младша възраст и един при момчета. Прибавиха още девет медала към актива си. Пет златни, един сребърен и три бронзови. Медалисти:
Христо Димитров – 2 златни и 1 бронзов
Цветан Данаджиев – 2 златни
Емануил Маринов – 1 златен
Деница Лучева – 1 бронзов
Ивайла Василева – 1 бронзов
Виктория Ченковска – 1 бронзов

Да напомним на читателите на Троян експрес-ТроянЪт – Всичко за Балкана, че клуб „Аякс“  е с 23-и годишна история. В този клуб са създадени големи майстори на биатлона. Чест и гордост  за треньорите Цветан Цочев и Надежда Ночева  е еврепейския шампион Владимир Илиев. Още четири биатлонисти са в Националния отбор и носят радост за троянци,треньори.Това са Милена Тодорова, Емилия Йорданова, Владимир Оряшков, Стефани Попова. Виктория Комитова също е състезателка на този клуб, но в момента е студентка.
Родителската агитка придружаваща състезателите подкрепяше възторжено и даваше кураж на младите троянски биатлонисти.

Да пожелаем още повече успехина настоящите състезатели и национали   на КБС „Аякс“.  И все така да радват родители, троянци. Тук е мястото да Благодарим на трудолюбивите и страхотни спортни педагози Цветан Цочев и Надежда Ночева.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button