ВКУСОТИИТЕ НА ТРОЯН ПЛАЗА

В рубриката „Вкусотиите на Троян плаза „  Ви  предлагаме уникално промоционално меню

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button