В Троянско превес на катастрофи след употреба на алкохол през уикенда

В РУ Троян е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който в периода от 20 януари до 26 март 2017 год. е проникнал във вила в с.Велчево. По данни на собстениците са счупени осветителни тела и са нанесени щети по обзавеждането. Работата по случая продължава.

На 25.03.2017г. около 01.00ч в с.Терзийско, л.а. «Ситроен» управляван от Ф.Д.-22 годишен от гр. Троян, губи конрол над управлението и се блъска в къща.  В резултат на инцидента водачът е с  травми в областта на главата и коляното, без опасност за живота, а пробата му за алкохол е отчела 1,63 промила алкохол  в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство.

На 24.03.2017г. около 19.30ч. на пътя с.Горско Сливово-гр.Летница, лек автомобил «Пежо 307» управляван от Г.Л.-42 годишна от гр.Левски, при движение с несъобразена скоростна излиза в дясно извън пътното платно и се удря в крайпътно дърво.  В резултат на инцидента с наранявания в областта на главата е 23 годишната дъщеря на водачката, която е прегледана в болница и е освободена. Пробата за алкохол на Г.Л. е отрицателна.

В РУ Троян е образувано бързо производство срещу И.И.-40 годишен, жител на града, който на 26 март около 01.49ч. е установен да управлява лек автомобил с 1,72 промила алкохол в издишания въздух. Мъжът е задържан за срок от 24 часа.

Полицаи от РУ Ябланица са установили  и задържали за срок от 24 часа М.М.-56 годишен от с.Черни Вит, който от имот в с.Малък Извор е отнел бутилки с различен по вид алкохол

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button