ДА ПОДКРЕПИМ ТРОЯН В ИНИЦИАТИВАТА „Почисти и пътувай“

За четвърта поредна година Cif & Domestos реализират своята ежегодна национална кампания „Чист дом, чиста страна“, чиято кауза е да почисти и възстанови красотата на български исторически паметници, различни градски пространства и природни забележителности.

https://cleanandtravel.com/landmark/2

Тазгодишното издание на инициативата стартира на 20 март под мотото „Почисти и пътувай“. В нейните рамки ще бъдат почистени три локации в различни точки на страната, избрани чрез гласуване на специално създадения за целта сайт – www.cleanandtravel.com.

Предложените обекти за почистване, три от които ще бъдат избрани за кампанията, са паметникът на Калифер войвода в Калофер, Музеят на солта в Поморие, фонтанът и чешмата на централния площад в Троян, Самуиловата крепост в полите на планина Беласица, Мавзолеят костница на Априлци в Копривщица, мемориалът „Априлци и Антонивановци“ в Батак, Общинският младежки дом в Шумен и къщата на Никола Войводов във Враца.

 ​Гласуването ще продължи до 7 май включително. Засега най-много гласове са дадени за почистването на Самуиловата крепост.

Гласуването се извършва на https://cleanandtravel.com/landmark/2.Изисква се регистрация .И се клика за да посинее бутона „Харесвам“.И после сподели. Ще се тегли жребий.Печелившите ще получат награди.

Троянци, ние можем  да сме първи!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button