ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР ЛОВЕЧ

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производсто срещу неизвестен извършителкойто в нощта срещу 23 март е проникнал в частен имот в с.Слатина и е отнел сумата от 30 лева, меден капак и два медни казана.

В РУ Троян е образувано бързо производство срещу Д.Д.-58 годишен от с.Стоките, обл. Габрово, който е установен да управлява превозно средство в гр.Априлци  с 2,24 промила алкохол в издишания въздух. Мъжът е задържан за срок от 24 часа в РУ Троян.

 

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който е проникнал в къща в с.Казачево и е отнел бутилка с ракия, медни проводници, медни котли и части за ВиК. След получаване на сигнала незабавно на мястото на инцидента е изпратен полицейски екип, който е установил и задържал М.Т.-40 годишен от гр.Угърчин. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, а вещите  обект на престъплението  са иззети.

 

В РУ Угърчин за срок от 24 часа са задържани две 17 годишни момчета от града, които на 23.03.2017г. около 01.00 часа използвайки сила са опитали да влязат в къщата на 92 годишен мъж от града. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button