Информационен бюлетин на РУ на МВР Троян 13-17 март 2017

Полицаи от РУ Троян са съставили акт за административно нарушение на 39 годишна жена от с.Буковлък, която е установена на местния кооперативен пазар с 9.100 кг. насипен тютюн без български акцизен бандерол.

 

Троянски полицаи  в хода на специализирана операция са проверили 15 МПС и 19 лица,съставили са 8 акта и 7 глоби с фиш, заснети и архивирани са 16 клипа за превишена скорост.

 

В РУ Троян е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан А.Г.-20 годишен, който е установен да управлява лек автомобил в с.Орешак след употребя на упойващи вещества.

В РУ Троян за срок от 24 часа е задържан П.С.-23  годишен, който е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,66 промила.

 

Полицаи от РУ Троян след проведени издирвателни мероприятия са установили 16 годишно момче, като извършител на кражба на сумата от 200 лв. от частен дом на ул. «Христо Ботев» 92 в гр.Троян. Работата по случая продължава.

 

Полицаи от РУ Троян установиха и задържаха извършител на кражба от къща за гости.
На 14.03.2017г. в РУ Троян е получен сигнал, че от помещение към  къща за гости в с.Бели Осъм са отнети ръчен часовник и мобилен телефон. Проведени са назабавни издирвателни мероприятия, в резултат на които е установен и за срок от 24 часа е задържан С.Р.-50 годишен, криминално проявен от гр.Троян. В хода на работата по случая е станало ясно , че С.Р. в периода от 18.02. до 11.03.2017г.  е извършил още две  кражби от къща за гости в с.Горно Трапе, при които са отнети таблет, мобилен телефон, парични суми и лични документи. Част от инкриминираните вещи  са намерени и иззети по надлежния ред. Работата по случая продължава.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button