КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 10-13 МАРТ 2017Г

Полицаи от РУ Угърчин са установили 16-годишно момче от града, като извършител на кражба на монетник от вендинг машина, разположена пред частен дом в с.Кирчево. Монетникът е открит и иззет от посоченото от момчето място, а по случая е образувано досъдебно производство.

 

Ловешки полицаи задържаха 43 годишен мъж за притежание на наркотични вещества.
На 12.03.2017 г. при извършена полицейска проверка на Т.П.-43 годишен от гр.Ловеч е установено, че в черна платнена чантичка държи прозрачно полиетиленово пликче и  хартиен плик, в които се съдържа бяло кристалообразно вещество. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, а при последвалия обиск в чантата му са открити още и кутийка със съдържащо се в нея бяло кристалообразно вещество и стъклена лула, по която личи налеп с кафяв цвят. Вешеството е изпробвано на място с полеви тест , който е реагирал на «метаамфетамин». Общото количество на иззетото вещество е около 10 гр. По случая в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство.

 

В РУ Луковит е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който  е проникнал в необитаема къща в с.Бежаново. Отнети са телевизор и приемник за сателитна телевизия.

В РУ Луковит е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който е отнел  60 пчелни семейства от пчелин разположен в землището на с.Дерманци.

 

На 12 март в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, след като на бензиностанция в гр.Ловеч  е извършена проверка на л.а. «Фолксваген» , управляван от П.Т.-17 годишен и на предната седалка е открито пакетче кафеникаво кристалообразно вещество-амфетамин. Работата по случая продължава.

През почивните дни на територията на областта са регистрирани две пътно-транспортни произшествия, при които леко пострадали са 4 човека и са нанесени материални щети по автомобилите.

 

На 12.03.2017 год. в 16.40ч. в РУ Ябланица е получен сигнал за възникнал скандал на улица в село Голяма Брестница между Р.С.-61 годишен и Л.С.-46 годишен и двамата жители на същото село. По време на кавгата  Р.С. е възпроизвел изстрел с газов пистолет, в резултат на който неговия опонент  е откаран в ловешката болница с едно счупено и едно спукано ребро. Работата по изясняване на всички обстоятелста около инцидента продължава.

 

На 11.03.2017г. в РУ Угърчин за срок от 24 часа е задържан Б.Б.-40 годишен, който след скандал е нанесъл повърхностни порезни рани по крака на 32 годишна жена. Пострадалата е прегледана в болница и е освободена за домашно лечение. Работата по случая продължава.

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button