ОТВОРЕНО ПИСМО НА КМЕТЪТ НА ТРОЯН ДОНКА МИХАЙЛОВА ДО НИКОЛАЙ НАНКОВ-ДЕПУТАТ ОТ 44-ТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ

Уважаеми г-н Нанков,
Много ми е приятно, че каните народните представители от 44-то Народно събрание на среща по проблемите на района. Надявам се, че след деструктивно прекъсване, всички заедно ще възстановите традицията народните представители от Ловешка област да работят заедно за решаване на проблемите на района. Част съм от тази традиция, като народен представител от 40-то Народно събрание и тя ми е скъпа.
Тъй като много ми се иска традицията на народните представители от Ловешка област за добронамереност и отговорност към цялата област да продължи, си позволявам да Ви предложа срещата ви да постигнете съгласие и за това, че:
• Народните представители от 44-то Народно събрание от Ловешка област няма да работят против нито една от общините от областта, независимо от това коя политическа партия доминира в местната власт;
• Народните представители да поемат ангажимент за взаимодействие с местните власти, които са легитимно избраните представители на местните общности (независимо от това коя политическа партия доминира в местната власт);
• На срещата ви да се обсъди времевата рамка на поетите от Вас ангажименти към Троянска община. Предлагам ви да ги организирате така:
– Реконструкция на входа на Троян – 2017 г.
– Реконструкция на изхода на Троян – 2018 г.
– Реконструкция на път III – 402 – 2018 г.
Искрено желая на всички народни представители от Ловешка област успех. Аз знам колко ще ви е трудно. Знам и това, че сигурно всеки един от вас счита, че работи с искреност за избирателите си. Позволете ми да ви напомня, че след деня на клетвата ви сте длъжни да работите за всички граждани от областта.
Желая ви да постигнете успех в името на хората. Това е единствената възможност да докажете своята полезност. Гражданите на Ловешка област ще го оценят. Направете го!
С уважение,
Донка Михайлова – кмет на Община Троян, народен представите от 40-то Народно събрание

Ето и поканата отправена от г-н Нанков

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button