СИЛНО ТРОЯНСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ

От 17 до 19 февруари 2017 България беше домакин на Европейското първенство по карате за кадети, юниори и младежи и девойки до 21 години. Състезанието се проведе в Арена Армеец при огромен международен интерес и многобройна публика. На татамитата в зала „Арена Армеец“ премериха сили над 1200 състезатели от 50 държави, което е рекорд за шампионатите на Стария континент. На 18.02.2017 се състоя официалното откриване на първенството.
Министър Дашева в словото си благодари на Българската национална федерация по карате за перфектната организация на Европейското първенство. Защо пиша всичко това. Каратистите на Троян трябваше да участват с двама състезатели. Десислава Станева и Айгюн Алиосманов, но в последствие отпаднаха Но 12 души от КК“Атнес „Троян изнесоха цялата отговорност по организацията.Те се ръководеха от Румен Атев и Владислав Шишков.Също така за рекламно-информационно осигуряване се грижеше АРТ СТУДИО БМ Троян
Няма как да не се гордеем с тези факти, защото троянци показаха ,че са силни навсякъде.Както на татамитата, така и като перфектни организатори, дизайнери. Още един немаловажен факт трябва да спомена. Генерален секретар на федерацията е г-н Емил Атев(президент на КК“Атнес „ТРоян). След избирането му на този пост във федерацията всичко потръгна стремглаво нагоре. Беше премахнато всичко остаряло, табла и др. Всичко се модернизира. Вкараха се нови софтуери за състезанията, което улеснява много съдии, организатори. Събрания и пресконференциите минават много бързо и кратко.Затова се грижи Румен Атев . Вие ще видите и доклада на БНФК за Европейското.
Нашите каратисти са и обучени съдии, технически лица и много добри състезатели.
За тяхната работа по време на тази престижна спортна проява, от Лев Инс бяха награден Румен Атев, Владислав Шишков в знак на благодарност.
Тук е мястото да благодарим на всички допринесли за перфектността , която вложиха при организацията на Европейското първенство. както и на Богдан Дочев от АРТ СТУДИО БМ.

google-site-verification: googlef724e9c5e3846e7e.html

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button