Тържествената церемония по награждаване на победителите от Шести национален конкурс за ученическа рисунка на тема „ПЕЙЗАЖ ОТ МОЯТА БЪЛГАРИЯ“галерия и видео

Много от рисунките направиха силно впечатление със своят колорит и рисунък,

но пейзажът „ Вълшебните Родопи“ на Белослава Чернева от Варна се открои сред всички.Силно впечатление направиха и рисунките на Ив-Кристиян Недков от град Плевен с ръководител Мая Ананиева и Александър Цонев от град Севлиево с ръководител Ива Русинова.Работите им са с прекрасни композиционни решения,с много свежест и непосредственост на изказа. Редуват се дървета, мостове и къщи в много интересен композиционен порядък. От град Ловеч най-силно се представиха учениците от ОУ „Васил Левски“ с преподавател Светлана Славчева.
ПОБЕДИТЕЛИТЕ

НАГРАДЕНИТЕ С ГРАМОТА И УЧАСТИЕ В ПЛЕНЕР

Освен прекрасните пастелни решения на пейзажните композиции на децата от ателие „Приказен свят“ с ръководител Татяна Антонова град София в изложбата ще се видят и експресивните решения на учениците на Светлана Стоянова от град Летница, школите по изобразително изкусто в град Кърджали. От Троян се изявиха учениците Вяра Николова и Виктор Миленов от ОУ. Св.Св. „Кирил и Методий“ и Симеон Бояджиев от СУ „ Васил Левски“.

Галерия снимки от самата изложба

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button