Феновете на Левски и ЦСКА в Троян призоваха – БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО – видео и галерия от снимки

Днес в Троян за първи път в името на една обща кауза феновете на Левски и ЦСКА излезнаха на протестен митинг срещу строго грубото и агресивно мешателство на Турция, във вътрешните политики на Република България. Те поискаха Държавните институции да се превърнат в истински Български
Да се изрине чуждата гнеш от фасадите на сградите ни и да забранят етническите вредни за националния интерес на България партии.

Призоваха единение на българите, защото само така ще успеем
Бе прочетена и Декларация с която потвърждават своята кауза(ще прочетет по – долу)

Бяха изпълнени БЪЛГАРСКИТЕ стихотоворения на Иван Вазов- „Аз съм българче: и на Христо Ботев „Патриот“. Атмосферата бе изцяло в патриотичен дух и затова песните изпълнени по време на митинга бяха възрожденски,както и изслушаните   маршовете .  И отново в името на тези идеи феновете поднесоха един венец от името на двата клуба. Това е прецедент в историята на футбола и България. Най- големите „врагове“  се обединяват в

ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ

„Няма по-голяма наглост от това политици от същото котило да трупат рейтинг с православието ни и да се снимат там, където крихме Апостола. Недопустимо е храмът на Троянския манастир да бъде използван за политическа пропаганда от страна на партия! Протестираме за всичко това, троянци, и знаем, че и всички вие протестирате. Нека спрем да си мълчим и да започнем да се изразяваме като истински горди българи – открито, с високо вдигнати глави“. Но бе направена уговорката: „Братя българи, ние всички имаме приятели и близки с различно от християнското вероизповедание. Сред тях има и мюсюлмани, всички те обаче също като нас защитават националните интереси и се чувстват българи. Ние не сме против тях. Ние сме против партиите, които предават България на чужди интереси“.

Декларация
Ние, фен клубовете на Левски и ЦСКА, както и всички тук присъстващи граждани на нашия митинг – протест
Заявяваме:
Осъждаме строго грубото и агресивно мешателство на турция, във вътрешните политики на Република България.
Считаме, че ДПС, ДОСТ, и НПСД са партии на етническа основа и по Българската конституция са противоконституционни!
Следователно и цялата лавина от рекламни материали, билбордове и др.
Искаме държавните институции да престанат на мижитуркат и да се превърнат в истински Български държани институции. Нека да изринат чуждата гнеш от фасадите на сградите ни и да забранят най – накрая етническите вредни за националния интерес на България партии.
Ние, братя Българи, загърбихме всичко между нас, за да можем да ви кажем само едно – НИКОГА ПОВЕЧЕ ДРУГ 3-ТИ МАРТ БРАТЯ!
Никога повече погански крак да не тъпче достойнството ни.
Нека се преборим всички обединени за едно :
За Българския род, за Родината ни.
Нека всички заедно да докажем, че сме Българи, че сме горд народ, че можем да сме заедно.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button