Бившата адреналинка, троянката Пепи получи предложение за брак на върха на Айфеловата кула

Момичето с троянска кръв Пепи Ялъмова, вече е сгодена.  Коя е Пепи? Бивша адреналинка на „Господари на ефира“, понастоящем хореограф. 3 поредни години е водеща на празникът на планината, туризма и билките, който се провежда последната седмица на м.Юни на Айдушкото сборище(Троянско) от Съвета по туризма в Троян. Баща й е член на този съвет  .

С певеца Венци (той е единият от водещите на Гласът на България“) изживяха романтична любов, която слага началото и на едно ново семейство.  Едва ли Пепи ще забрави мига  – „ЩЕ СЕ ОМЪЖИШ ЛИ ЗА МЕН“ И ТО НE КЪДЕ, А НА ВЪРХА НА АЙФЕЛОВАТА КУЛА.

Мнозина троянци и гости на града ги видяха заедно на Айдушкото сборище ,2016. Имаха възможност да се снимат с тях и  повеселят.  Тогава Пепи сподели пред Троянът -„Любовта дава криле“. Беше страшно щастлива и одухотворена. Лично аз(Руслана Попсавова) й пожелах тогава винаги да е с  такъв щастлив поглед. Тя е студентската любов на Венци.  След 7 години раздяла отново се събраха, повече от всякога влюбени и решиха да си  имат свой дом и огнище. Да поддържат огъня на любовта .

Ние им пожелаваме да са живи и здрави! И винаги така влюбени един в друг.

по матерали на БТВ и архивни материали на Троян Експрес

https://www.btv.bg/

Снимките са от 2016, собственост на Троянът- Всичко за Балкана

Руслана Попсавова

@Моля,  цитирайте източника!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button