Броени дни до започване на ремонтните работи по възстановяването на „Камен мост“

ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЛКО СЕ УСЛОЖНИ ДВИЖЕНИЕТО СЛЕД КАТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ МИНАВА ПРЕЗ „КАМЕН МОСТ“  В ТРОЯН.  Колко нерви коства всичко това на Община Троян, Ру на МВР Троян и най вече на мирните граждани на  нашата мила  страна. Не казвам троянци, защото от там минават автомобили от цяла България.  „Евтиното излиза скъпо“.  Какво означава това?
Много просто- АПИ не вкарва инвестиции за оправяне на пътища и мостове навреме  и ето резултат: Затваряне на възлов мост-свързващ Балкана с полето .

Добре,че тази немарливост и безотговорност не взе невинни жертви.

Скъпо струва всичко това на обикновения гражданин, и на институциите! Така ще стане и с ЧЕЗ, които не  са вкарали стотинка за да сменят остарелите жици и други съоръжения. само се молим да не стане авария  с фатален край.

Това е уважаеми читатели! Сега стоим и чакаме!

Кметът на Община Троян сподели на страницата си във Фейсбук  радостната новина,че до дни ще започне ремонта на „Камен мост“.  За Великден гостите на Троян ще бъдат насочвани от къде да минават . Това ще  коства на  органите на реда, общински служители,  да не празнуват по празниците. Но…това е последствие от „добрата организация“ на АПИ

Ето какво  написа г-жа Михайлова

След поредица от търсени срещи, трудни решения, безсънни нощни и трудно овладян гняв се достигна до решението, че възстановяването на „Камен мост“ ще започне до дни. Чакам писмо от АПИ за започване на строителството. Утре Областно пътно управление ще обозначи обходния път. Полицаи ще насочват великденските гости на общината за обхода. Община Троян подготви листовки с маршрута. След празниците ще коментирам принципните изводи. Но сега благодаря на Областния управител Пенка Николова, на члена на УС на АПИ Пирин Пенчев, на членовете на ръководството на АПИ и експертите, които той привлече в движение, на Началника на Областна дирекция на МВР – Ловеч г-н Маринов, на Началника на КАТ Ловеч г-н Недялков (благодарността ми е и очакване да изпълнят поетите ангажименти). На Началника на Областно пътно управление в Ловеч г-н Грозданов ще благодаря като направи моста :).
Добре дошли на всички, които избраха Троянска община за Великденските празници!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button