История за откраднатите букви

Когато злата магьосница открадна буквите, смелите първокласници от 1б клас ги защитиха. Защитиха ги смело, с много знания, със стихчета и песнички, с усмивки и добро настроение.
Учениците на г-жа Атанаска Христова от СУ“Васил Левски“ Троян, показаха какво са научили през тази първа година в училище. С желание, но и с много притеснение, те представиха на гостите – майки и татковци, баби и дядовци, каки и батковци – един чудесен спектакъл. Увлекателната история за отвлечените букви даде възможност на децата да покажат своите знания, но и да играят и да се забавляват.

В главните роли – на добрата и лошата фея – се бяха въплътили Марияна Гадевска и Мирела Дулевска, а те наистина са невероятни актьори.

Разбира се, историята имаше своя щастлив край, а най-щастливи бяха спасителите, които получиха първия си сериозен документ – Удостоверение за завършен първи клас.

Г-жа Вяра Дочева, заместник-директор на училището, връчи удостоверенията на развълнуваните деца и им пожела успехи в бъдещото овладяване на знанията.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button