КРИМИНАЛНА ХРОНИКА

На 20.04.2017г. в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който в нощта на 19 срещу 20 април е проникнал във фирмен имот в с.Баховица и от джип «Great Wall» е отнел акумулаторна батерия.

 

В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който в нощта на 19 срещу 20 април е счупил стъклата на л.а. «Фолксваген Голф» паркиран пред къща в махала „Гечовото“ в града.

На 20.04.2017г. около 13.10ч. на път II-35 /Троян-Плевен/ в района на бензиностанция «Шел», л.а. „Фолксваген Пасат“ управляван от  П.П.-34 годишен от гр.Ловеч, при излизане от дясна крива загубва управление, навлиза в лентата за насрещно за движение и се удря челно  в лявата страна на движещия се в посока гр.Плевен л.а.“Фолксваген Пасат» управляван от А.А.-28 годишен от с.Гиген. В резултат на удара водачите са с леки травми. Пробите им за алкохол са отрицателни, а по случая е образувано досъдебно производство.

 

Служители на РУ Луковит са установили трима мъже от с.Петревен, който в землището на селото  с две конски каруци са извозвали 2,80 пространствени кубични метра незаконно добита дървесина. Мъжете са задържани , а по случая е образувано досъдебно производство.

 

Полицаи от РУ Троян са задържали 20 годишния М.М.  след като при извършен му личен обиск, в дрехите на младежа е открито пакетче с 1 грам метаамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button