Общинските съветници от ГЕРБ поздравиха д-р Валя Александрова от БСП послучай избирането й за депутат

Общият път и общата отговорност на двамата депутати започнаха в Добродан.

Вече се знаят новите 240 депутати от 44-то Народното събрание. За  гордост на троянци, от нашия малък град имаме 4 народни представители .  А те са д-р Валентина Александрова(БСП)– досегашен общински съветник,  инж Иван Миховски(ГЕРБ), семейството от ПП“Воля“– Пламен Трифонов Христов- София и  Полина Цветославова Цанкова-Христова-Плевен.

В началото на поредната сесия на Общински съвет Троян, състояла се на 30 март 2017, председателят – Николай Тодоров поздрави новоизбраните народни представители .

„Искам да им пожелая в личен план здраве и да имат необходимия енергиен заряд програмите им и всичко, което обещаха в предизборните си кампании, да го реализират и да се случи. Искам да им пожелая успех в мисията им като троянски представители в Народното събрание на България. И нека това, което съградят в парламента, да остави следа“

Г-жа Донка Михайлова – кмет на Община Троян също се включи към поздравлението:

„От името на общинската администрация,  аз също искам да поздравя новоизбраните народни представители. Убедени сме, че само при добро взаимодействие между народните представители и местната власт в лицето на Общинския съвет и местната администрация Троян може да върви напред“.

Думата за изказване взе и председателят на групата на ГЕРБ,  инж. Марин Радевски, който преди да поднесе прекрасен букет от гербери  на д-р Валя Александрова каза:

„От името на групата на ГЕРБ аз също искам да поздравя нашата колежка д-р Валентина Александрова и да й пожелая много здраве и много успехи в новото поприще. Валя, честито! За нас е радостно, че за пръв път имаме двама народни представители от малкия ни град“.

А за другите двама депутати,информация получихме от сайта на ПП ВОЛЯ  и колегата Генадий Маринов от Троян 21.

Пламен Христов

Пламен Христов е национален координатор на „Воля“. Дясната ръка на Марешки за София. Съпругата му ,  

Поля Цанкова – Христова

Полина Цветославова Цанкова-Христова е избрана от  Плевенският избирателен район.Тук е мястото да отбележим,че и бащата на Поля е троянец  – член на управителния съвет на БК“Чавдар „- Цветослав Цанков,

Цветослав Цанков

още информира Троян 21. И той бе в кандидат -листата във Велико Търново.

Да им пожелаем ползотворна работа!И да работят в името и за Троян!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button