Корнелия Нинова остави книга в къщичката за книги в Троян – галерия

Днес в Троян на посещение бе лидера на БСП, Корнелия Нинова.Тя участва в дебатите за местното самоуправление и местна политика. Бяха поставени въпроси за здравеопазването, безработицата, селските  райони, заплащането и други. Присъстваха депутатите д-р Валентина Александрова и Милко Недялков, Донка Михайлова -кмет на Троян, Росен Веселинов – председател на троянското БСП, общински съветници, много граждани.

Правителството на Борисов трябва да спре да притиска кметове за влизане на общините във ВиК асоциации. Това е грубо нарушение на разделението на властите“. 

Г-жа Нинова сподели,че Троян е пример за красив и уреден град,  благодарение на кмета г-жа Донка Михайлова.

 Тя посочи че, „безработицата  е 5,2%, и  благодарение на усилията на кмета Донка Михайлова и нейния екип, комуналните услуги се осигуряват от общински фирми, което прави цената за жителите по-ниска; над 300 фирми работят в областта на мебелното производство, „Градът има красив европейски вид“,

След дебата тя посети клуба на БСП, находящ се в Информационно-Културния център. Преди да стигне до там, тя почете Ивайло Иванов и остави книга в къщичката.

В клуба  тя бе посрещаната с хляб и мед с пожелание живота й да е сладък. Членовете на троянското БСП и подариха Орхидея, типично за нашия край-Троянска ракия и керамика. Малкият  Стелиян я поздрави със стихотворението „Аз съм българче“

Върховия момент бе връчването на членската карта на новопостъпил член в БСП.
От името на ветераните й поднесоха ценни книги.

Корнелия Нинова бе възхитена от гостоприемството на троянци.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button