Мечтите стават реалност

Току що научихме, че ще има Къщичка за книги в центъра на Троян, в памет на Ивайло Иванов.Тя ще бъде поставена в центъра на града. Датата е запомнете 22 май 2017. 

Инициативата е на троянския учител Нели Генкова, преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“, подкрепена и реализирана от Община Троян.

Къщичките за книги са вече популярни и добре познати в страната. Идеята е в тях всеки, който желае и има възможност да оставя книги, които други хора да могат да взимат, прочитат и връщат обратно.

Нека всеки, който желае да дари книги за „Къщичка за книги“, да ги остави в Община Троян при дежурния служител и при поставянето на първото троянско съоръжение на 22.05., жителите и гостите на града да намерят разнообразна прочитна литература. Община Троян призовава хората да оставят в къщичката само художествена литература.

Надеждите на Община Троян са „Къщичката за книги“ да бъде място, на което хората да откриват както хубава поезия, така и вълнуващи романи.  

Благодарност към Нели Генкова и Община Троян,че направиха една мечта на семейството на Ивайло да се сбъдне.  Това съвпада и с годишнината от смъртта на Ивайло

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button