ДОБРАТА НОВИНА: Каратистът Павлин Дишев дари наградата си за КК“Атнес“ Троян

Добрата новина днес е, че каратистът Павлин Дишев , който бе награден заслужено на сесия на Общинския съвет в Троян на 26 май 2017,  дари наградата си  за съотборниците си от КК“Атнес“ С паричната си награда от 92о лв  той закупи маркова екипировка и тренировъчно оборудване. Ето и наградите  на Павлин, който  с усмивката си ти стопля душата. Не говори много. Скромен . За него  може да се каже много. Колегите му, съотборниците му са най- добрите му приятели. Те разказват за неговата доброта, трудолюбие и воля.  Ето какви награди има(съобщи  ни ги Емил Атев-президента на КК“Атнес“Троян)

1. ТРЕТО МЯСТО МЪЖЕ / КУМИТЕ ОТБОРНО/ НА ЕВРОПЕЙСКО

ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ,ПРОВЕДЕНО НА 5 ,6 И 7.05.2017 В СУБОТИЦА/СЪРБИЯ/;

2. СВЕТОВЕН ШАМПИОН ЗА 2016 Г.,ТРЕТИ НА ЕВРОПЕЙСКО/2016/;

3. ТРЕТИ СВЕТОВНО И ВТОРИ ЕВРОПЕЙСКО /2015/;

4. ТРЕТИ НА СВЕТОВНО И ЕВРОПЕЙСКО /2014/

5.  С МЕДАЛИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ И СВЕТОВНИ ПЪРВЕНСТВА ОТ 2012 ГОДИНА ДО

В МОМЕНТА;

– МНОГОКРАТЕН ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ И НОСИТЕЛ НА НАЦИОНАЛНА КУПА;

– ТРЕНИРА В КК’АТНЕС’ ОТ 1998 Г., ЗАВЪРШИЛ НСА, ИНСТРУКТОР В КЛУБА,ЧЕРЕН ПОЯС –ПЪРВИ ДАН;

„Така има приемственост и се постигат добри резултати, както и се увличат деца да спортуват„, сподели пред нас президентът на КК“Атнес“  и секретар на БФК , Емил Атев. Още каза, че това не е първия състезател  от „Атнес“, който дарява.

Миналата година  автомобилния състезател и троянец Дочо Цвятков също дари екипировка за клуба. Много сме доволни,че и родителите разбират какво означава децата им да тренират и възпитават в спортен дух. От благодарност и разбиране  също даряват крайно необходими неща за клуба

Огромно благодаря към всички“

Ние също благодарим на дарителите. Няма по-голямо  щастие на този свят е да даряваш, да помагаш на хората – може и с малко, но когато го правиш от сърце, това се цени и се вижда от хората.

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button