Мажоретките на СУ“Климент Охридски“Троян празнуват Рожден ден

Днес  в ресторанта на Троян Плаза имаше празник. Празнуваха  девойките от  мажоретния състав при СУ „Св. Климент Охридски“.

Красивите момичета в бяло и синьо и по- големите в оранжево бяха повече от прекрасни. Те изпълниха три танца . Това бе и   заключителен концерт на мажоретния състав и клуб „Малки Мажоретки“.  Благодарение на  проекта    BG05M2OP001-2.004-0004 Твоят час на МОН и финансиран от Европейския съюз мажоретния състав се увеличи. Закупиха се палки, бели чорапи и други крайно необходими аксесоари.

Гости на тържеството бяха  директорът и зам.директора на училището  и родители., които бяха посрещнати с чаша шампанско. Иванка Цекова прочете поздравителния адрес и пожела още успехи на емблемата на училището- мажоретките.  Румяна Дудева – ръководителката на състава,   получи много цветя  в знак на Благодарност. От своя страна в  емоционалното си слово, което бе придружено със сълзи в очите г-жа Дудева благодари на всички помогнали, за да се осъществи този  проект.

И щом е рожден ден трябва да има торта.  Каките от ВС „Усмивка“- Никол и Василена, поздравиха мажоретките с тяхна любима песен

Концерта завърши с щур купон на девойките , които  показаха,че могат и да пеят.

И от нас пожелание за още творчески успехи  на мажоретния състав при СУ „Св. Климент Охридски“!

 

Галерия от снимки може да видите  като клинете на линка по-долу

https://goo.gl/photos/dSi2vhY9nDQNvkgc9

 

 

 

 

 

 

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button