Наградиха Радко Петков и Мариета Жекова за успеха в „Гласът на България“

За поредното отличие(победител в четвъртия сезон на телевизионния музикален формат „Гласът на България“ – 2017), което извоюва талантливия  ученик от СУ“Васил Левски“ от нашия град Радко  Петков бе награден с  парична награда в размер на 1000 лв.

 С участието си Радко Петков представи достойно града ни. Победата му донесе много радост и е повод за гордост. И той бе като обединител за троянци, каза кметът на Троян Донка Михайлова. Тогава всички с общи усилия помогнаха за  тази ценна награда.

Също така заради заслужените успехи, които доказва и благодарение на която вече се говори за Троянската музикална школа, бе наградена и Мариета Жекова. Тя е вокална педагожка на момчето-глас  от много години.  С бавни, но уверени стъпки успява да  създава таланти, за  които се говори в България и извън нея.

Донка Михайлова поздрави Мариета и за постиженията на Христо Младенов, който също стигна до полуфинал. Пожела още успехи на Радко Петков , Мариета Жекова и нейните ученици.
Председателят на Общинския съвет отправи своите благопожелания  за  здраве и късмет

Общинският съветник Иванка Църова също поздрави наградените.

Радко бе кратък
„Благодаря на всички, които помогнаха“

Мариета Жекова изказа своята благодарност към община Троян, инж. Марин Радевски, НЧ „Наука – 1870“,Троян, СУ „Васил Левски“, колеги, приятели.

Целият екип на читалището бе в залата  и поздравиха Радко и звездната му педагожка.

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button