ПОРЕДНАТА ВАНДАЛЩИНА В ТРОЯН!

Троян бе сред трите града, в които обекти бяха почистени и  възвърнаха своя блясък от кампанията „Чист дом, чиста страна“ на Cif & Domestos. Бяха почистени шадраваните и чешмата пред Пощата. Радостта бе голяма. Но трая твърде малко. Само няколко дена след това се появи нов надпис, този път в синьо. И каква стана сега … едни чистят и мият, други вандалстват

Преди да бъде почистена чешмата на 03.06.2017
Почистената с много труд чешма на 03.06.2017
и днес-15.06.2017
Така изглежда днес центъра, погледнат към Пощата и шадравана. Красиво ли е?

Уважаеми извърштелю(и) на това деяние, разбираш ли какво си направил?

1. Напук на всички, които искат да е красив  Троян.

2. Или на мен ми е зле, нека и на Вуте да му е зле.

3. Или си платен трол

Варианти има много за това злодеяние. Някой ще каже – не е умрял човек. Слава на Господа! Но тези люде извършили това, утре ще посегнат и на човек…Защото ние не ги наказваме, а прикриваме и поощряваме(може би)?!

Уважаеми троянци, сигурно някои, които четат тези редове се присмиват с гадната си усмивка и злобеят. Но наясно ли сте, че центъра на Троян е НАШЕТО, ВАШЕТО лице. Тук играят НАШИТЕВашите деца, внуци. Тук идват гости от всички краища на България и света. Много хора полагат усилия от сутрин до вечер да е чисто, удобно, красиво, уютно. Вие се гордеете с Троян именно с това-защото е чист, красив и подреден. И продължава да се  разкрасява.

Това е моя, твоя, Вашия, НАШИЯ  ДВОР! Ако някой направи нещо подобно у вас, как ще реагирате! Хайде сега реагирайте и за тази вандалщина ! Хайде, какво чакате!  Троян е НАШ, ОБЩ!   Помогнете да издирим виновниците и наново да почистим чешмата.
А дали ще стане?!

С УВАЖЕНИЕ :

РУСЛАНА ПОПСАВОВА

СОБСТВЕНИК НА САЙТА „ТРОЯН ЕКСПРЕС“

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button