Троянският талант Божидара Симеонова с нова музикална премиера

В Сандански за пръв път се проведе „BG MUSIC FESTIVAL”. За радост и гордост  на троянци  имахме и наш представител- Божидара Симеонова. Но този път  в дует с Влатко Илиевски е –македонски рок певец и актьор. Парчето“Angelu moj” бе сред двадесет и единия финалиста в организирания от BG Music Channel конкурс за нова авторска българска музика. До финала достигна след предварителен подбор от над 100 кандидат-песни. Тогава се състоя и премиерата на песента.Божидара не престава да ни изненадва със своите си музикланаи изненади. песента е страхотна . Клипът е направен много професионално . Нашето момиче с актьорското си изпълнение в клипа изживява самия текст на песента. И да не знаеш за какво става въпрос, ще ти стане ясно.

Клипът е заснет  в Македония

“Angelu moj”

Музика: Григор Копров

Текст: Влатко Иливски

Aранжимент: Владимир Дойчиновски

Режисьор на видеоклипа: Дарио Янкович

Влатко Илиевски е македонски рок певец и актьор. Той бе вторият кандидат за македонски представител в песенния конкурс на Евровизия през 2010 г. и представи Македония в Евровизия през 2011 г. с песента Rusinka в Дюселдорф, Германия. [1] Преди е бил член на рок група „Морал“, с които имат един издаден албум. Като солов изплнител издава два албума с по 10 песни. [2] Бил е студент по актьорско майсторство във Факултета по драматични изкуства в Скопие, където завършва през 2010 г. с драмата „Гняв“ от Стивън Кинг (The Rage).

 

Григор Копров е един от най-популярните македонски поп композитори. Работил е с много звезди като Тоше ПроескиВладо ЯневскиМариян СтояновскиМартин ВучичКаролина Гочева и Андрияна Яневска.

През 1997 г. създава песента „Не зори зоро“, с която Владо Яневски представя Македония на Евровизия 1998.

Най-голяма популярност придобива във връзка в работата му с Тоше Проески. Копров е автор на някой от неговите хитове, като „Сонце во твоите руси коси“„Усни на усни“ и „Неми“р (в дует с Гочева).

Копров е познат и като композитор на певицата Мая Оджаклиевска с песните: „Юлия“, „Те любам лудо“„Ники“„Лиду лиду ду“„Шила“ и „Прости ми“.

 

 

Поздравления Божидара!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button