Cif & Domestos заедно с екип от фирма „БАРАЖ М“ преобразиха шадравана и чешмата в центъра на Троян

Троян спечели потребителите и успя да събере достатъчно гласове в кампанията „Почисти и пътувай“. Градът ни е сред трите града, в които обекти бяха почистени и  възвърнаха своя блясък от кампанията „Чист дом, чиста страна“ на Cif & Domestos. Организаторите обявиха, че повече от 5000 човека са взели участие в тазгодишната кауза „Почисти и пътувай“.

За троянската локация гласуваха 817 потребители, а днес, 3.06. (събота) екипът на Cif & Domestos и екип от почистващата фирма „Бараж М“ помогнаха за премахването на графитите и почистване на обектите – шадраваните и чешмата.

И така сутринта точно в 10 ч. започна почистването на обектите. Първо жените от „Бараж М“ минаваха с препарат , а мъжете с пароструйката премахнаха всяка мръсотия от камъка и сякаш всичко светна в този полумрачен ден.

Графитите от чешмата срещу пощата не успяха да се  премахнат докрай, защото боята бе пропила в основата. Но жълтия надпис изчезна след много труд. Центърът  заблестя с особена светлина.


От троянска страна на пост в почивния ден бяха Цветелина Калчева от общината и Цветан от ОП“Комунални услуги“, които помагаха с каквото могат.

Момичетата на Cif & Domestos раздадоха много награди на троянци и гости на града, които се снимаха с банера на фирмата. Обясняваха надълго и широко за ефекта от препаратите на Cif & Domestos. Бе забелязана и д-р Валентина Александрова(депутат от народното събрание), която също се снима и получи награда. Пожела на младите хора още успехи.

Нека не звучи като реклама, но екипите се справиха много успешно със задачата си и горещо се надявам повече хора да мислят така. Центърът  на Троян след пролетното“къпане“ сякаш живна, преобрази.

Доброволци за „къпането “ нямаше, но пък доволни граждани се радваха  и захвалваха по „троянски“, както си го можем.

И сега не ни остава нищо друго да си пожелаем пак да има такива инициативи, Троян пак да спечели.
С огромна благодарност  към екипа на Cif & Domestos и екипа на „Бараж М“(които макар мокри и боси) си свършиха работата.

Очаквайте видео от цялото преобразяване на Троян

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button