Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч 10.07.2017година

 

На 09 юни  в РУ Тетевен е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който е счупил стъклата, изтръгнал е чистачка и е унищожил ляв стоп и страничните огледала на лек автомобил «Опел Астра», паркиран пред хотел в с.Рибарица.

На 09.07.2017г. около 23.00ч в с.Златна Панега, лек а-л „Рено-Експрес“ управляван с несъобразена скорост  от 47-годишен мъж от гр.Плевен блъска 70-годишен мъж от селото, който пресича пътното платно на необособено за това място. Потърпевшият е откаран в луковитската болница с фрактури и охлузвания по тялото, без опасност за живота. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна, а по случая е образувано досъдебно производство.

В РУ Троян са образувани две бързи производствао срещу водачи на МПС, които са установени да управляват след употреба на алкохол. Задържани за срок от 24 часа са 29-годишна жена от гр.Ловеч шофирала  по ул. «Г.С.Раковски» в гр.Троян с 1,21 промила и  35 годишен мъж от гр.Ловеч, който е управлявал лек автомобил с 1,53 промила алкохол в издишания въздух.

 

На 08.07.2017 год. в РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържан 30-годишен мъж от гр.Стара Загора, който е установен да държи 10,51 грама /бруто тегло/ метаамфетамин . Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button