Кметът на Тетевен направи проверка на изпълнението на инвестиционната програма и асфалтирането на улици в селата Гложене и Черни Вит

Строително-ремонтните дейности в Община Тетевен продължават, като след ремонта на част от уличната мрежа в гр. Тетевен, бе поставена нова асфалтова настилка на улици в селата Гложене и Черни Вит.

Лично кметът на Общината – д-р Мадлена Бояджиева отиде на място, за да провери как са извършени ремонтните дейности. В Черни Вит заедно с кмета на селото – Цветослава Христова инспектираха приключилото асфалтиране на ул. „Христо Ботев“. Големите неравности по улицата са запълнени с основен пласт асфалтова настилка, а изцяло са покрити 1500 кв.м. площ, с износващ пласт.

Д-р Бояджиева посети и Гложене, където бе придружена от кмета на селото – Милчо Милчев. Те направиха оглед на  цялостно ремонтираната ул. „Роза“ – 470 кв.м. износващ пласт асфалт и извършеният частичен ремонт на участъци от ул. „Йото Рачев“. Г-н Милчев даде подробна информация относно извършеното асфалтиране, както и по други въпроси касаещи селото.

Кметът на Тетевен изказа своето одобрение на изпълнението на ремонтните дейности и сподели, че въпреки влошеното финансово състояние на Общината, се полагат максимални усилия, за да се работи в полза на гражданите.

Предстои полагането на асфалтова настилка на улици в селата Български извор, Галата и ремонтни дейности по изпълнение на инвестиционната програма във всички населени места на Общината.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button