В троянското детско заведение „Синчец“ търсят преподавател по танци

Днес,(20, септември, 2017) в почти всички троянски учебни заведения и детски градини се проведоха първите родителски срещи. На тях учители, директори  представиха своите планове, задачи за възпитаниците им. В пряк диалог с родителите бяха разрешени и първите проблеми в началото на учебната година.

Така преминаха и срещите по групи и в Детска градина „Синчец“.

Но преди това имаше среща между директорката на детското заведение Виолета Маркова с лекторите-преподаватели  Радина Радионова- по вокално и изпълнителско изкуство- преподавател по пиано в музикалната школа към НЧ“Наука -1870″ Троян, Красимира Стоянова от Частна Езикова Школа “АВЕКС” 
„АВЕКС-КС“ ЕООД.

Също така присъства и много популярния в спортните среди в чужбина, България и Троян секретаря на Българската Федерация по карате и президент на каратеклуб „Атнес“ Троян  Емил Атев . Той и неговите възпитаници се завърнаха съвсем скоро с две шампионски титли, сребърен и бронзови медали от Световното по карате в Румъния.

И тримата работят с децата от това детско заведение от няколко години.

Радионова ще води децата в приказния свят на музиката. Ще им разказва приказки  с пианото и песните.

Ловчалийката Красимира Стоянова ще се разшири познанията на децата  с изучаването на английския език.

А каратиста Атев ще ги възпитава в спортен дух, дисциплина и ги научи да броят от 1-10 на японски.

Те с най-голямо удоволствие отново приеха поканата на шефката  на детското заведение Виолета Марков, която  е голям мениджър и постоянно внася иновативни идеи за работа с възпитаниците на повереното й заведение. След като поговорихме с нея какви ще са плановете за годината, какво очаква, Маркова отправи апел към преподаватели по танци  от Троян и областта да се наемат да направят танцов състав- без значение на жанра в градината. Тя е много добре наясно, че резултатите от този експеримент ще дойдат много късно. Но тя самата  има желание децата от малки да придобият навици за учене, дисциплина и да избягват срещите с таблети, GSM и други съвременни технологии, които са неизбежни,  И те   да се използват с цел,  не за игра

Радионова, Стоянова и Атев влезнаха по групите и разясниха за тяхната материя, кога ще има уроци или тренировка на родителите.

Пожелаваме успех на всички и ползотворна работа!

 

Related Articles

Back to top button