Най -после!Започва реконструкцията на входа на Троян!

Току-що кметът на Троян донка Михайлова в социалната мрежа съобщи:

„Най-подсле!
В навечерието на празника на Троян – Петковден още в началото на предстоящата седмица започва работа по дългоочакваната реконструкция на входа на града, както и на участъци от трасето III-402. Със съдействието на министър Нанков са осигурени средства от държавния бюджет за належащата реконструкция. С министър Нанков и инж. Атанасов вече договорихме организацията на работата.“

От началото на седмицата започва работа по дългоочакваната реконструкция на входа на Троян и на части от трасето III-402. Реконструкцията е осигурена финансово със средства от държавния бюджет, със съдействието на министър Николай Нанков. Кметът на Троян Донка Михайлова проведе в четвъртък и петък разговори с министър Нанков и с управителя на Агенция „Пътна инфраструктура“. В разговорите бяха уточнени проблеми, свързани с организацията на работата.

Община Троян организира изпълнението на своя ангажимент за закупуване на бордюри за тротоарните платна. Цялостната реконструкция на тротоарите в кв. „Велчевско“ ще бъде осигурена със средства от общинския бюджет в рамките на няколко години.

Това е най- хубавото за троянци! Ще сме щастливи да присъстваме и на откриването на реновирания вход!

Related Articles

Back to top button