Първо издание на фестивала White Classics в Рибарица(Тетевенско)

White Gala – топ събитието за бляскав край на сезона

Първото издание на фестивала White Classics ще се състои в елегантния Secret (бивш Evergreen Palace) Boutique Hotel в Рибарица от 22-ри до 24-ти септември 2017г. Събитието е проект на Cool Management и Модо България и е фокусирано върху великолепното представяне на български артисти и култура. Създадено за любители на изкуството със стил, най-престижното събитие на фестивала е White Gala, когато публиката ще бъде впечатлена от музикалното майсторство на известната българска певица, сопранът Доротея Доротеева, звездата на Музикалния театър в София Александър Мутафчийски и Артистичния директор на фестивала, пианистката Венета Нейнска. Гостите са поканени в елегантно облекло в бял цвят, за да се насладят на една бляскава вечер с възхитителна музика, чудесни хапки и прекрасна селекция от напитки.

Фестивалът също така набляга на промотирането на най-младите музикални таланти и ще започне в петък, 22-ри септември от 19:00ч. с White Talents – концерт на осем от най-изявените млади музиканти на България, един от които ще спечели Наградата на публиката – парична награда на стойност 300.00лв. осигурена от Община Тетевен, концерт в следващото издание на фестивала, а най-добрият пианист ще получи предметна награда от Динакорд. Най-младите музикални любители са добре дошли на White Kids Concert в неделя, 23-ти септември от 11:00ч., непосредствено преди който от 10:00ч. могат да чуят забавни приказки за музиката.

Фантастични български визуални артисти ще участват в специалната изложба в хотела, която ще бъде презентирана преди White Gala събитието на 22-ри септември, събота, от 18:00ч. Всеки, който е любопитен относно същината на изобразителното изкуство може да получи знание от първа ръка, чрез художничката Деница Милушева в урока по рисуване за начинаещи на 23-ти септември, събота, от 10:00 до 13:00ч.

Споменът от фестивала White Classics може да бъде запазен за най-дълго време чрез възможността за специална едночасова фотосесия около белия роял Yamaha. За гостите, които имат желание да подобрят уменията си на клавиатурата, Артистичният директор на фестивала Венета Нейнска ще преподава ексклузивни уроци в рамките на фестивала.

Билети могат да бъдат запазени на www.modo.bg, където се предлага и избор от внимателно създадени фестивални пакети за едно приказно преживяване в Secret (бивш Evergreen Palace) Boutique Hotel в Рибарица. Хотелът предлага незабравим престой за две нощи с пищна закуска и безплатно късно напускане на стаята, както и избор от удобна двойна стая, елегантен апартамент, двуетажен мезонет или просторна вила.

„White Classics Festival” е проект на Модо България и Cool Management и се осъществява в сътрудничество с община Тетевен.

https://darikradio.bg/iziskan-muzikalen-festival-v-ribarica.html

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button