Троян е домакин на МЕЖДУНАРОДЕН БАЛКАНСКИ ТУРНИР ПО ТЕНИС НA МАСА

От  29-до 01.10 2017 в Спортна зала Чавдар ще се проведе Международен Балкански турнир по тенис на маса организиран  за втори път  от  най- голямата фирма  за Троянска община, Калинел. В турнира ще участват състезатели от клубове по тенис на маса от Македония,  Сърбия и Румъния, както и български тенисисти от София, Пловдив, Русе, Перник, Ардино и Две могили.

 

Официални гости на събитието ще бъдат председателят на Българската федерация по тенис на маса Стефан Китов,  кметът на Две могили проф. д-р Никола Владов, както и доказалият се като най-добър европейски треньор по тенис на маса  и президент на Асоциация „Констанца“ Виорел Филимон.

В първите два дни състезанията ще са от 10.00 до 19.00 часа, а финалите в неделя ще се играят от 10.00 до 13.00 часа в спортна зала „Чавдар“ – Троян.

Миналата година в турнира по тенис на маса се състезаваха 17 отбора – юноши и девойки, старша възраст. Паралелно се проведе и „докторски“ турнир за медицински работници, в който д-р Никола Владов се включи като гост – участник.

Тази година проявата става по-мащабна и прераства в международна.

Смисълът, от една страна,  е да се даде възможност на желаещите да спортуват.

От друга страна,  сред публиката миналата година имаше много деца, за които спортната проява действа и възпитателно – по-далеч от компютрите и по-близо до спорта“ – споделят организаторите.

Свързани статии

Back to top button