Das WeltAuto обяви подкрепата си за световния шампион по ски ориентиране Станимир Беломъжев

Международната марка на концерна Volkswagen AG за търговия с автомобили Das WeltAuto обяви подкрепата си за световния шампион по ски ориентиране Станимир Беломъжев.

Бранд мениджърът на Das WeltAuto България – Ивайло Кирков – предаде ключовете на Volkswagen Passat Variant на шампиона на специална церемония във Велико Търново в петък.

Автомобилът е брандиран с логото на спортиста и ще пренася пълната екипировка, необходима за спортната му дейност.

Das WeltAuto е единственият нов спонсор на Станимир Беломъжев след спечелването на световната титла. Логото на марката ще бъде и върху екипировката му.

„Разбираме инвестициите в спорт като част от нашата философия и отговорност, защото спортът ни поддържа в добра форма, в каквато са и нашите автомобили. Подкрепяме Станимир, защото той е един от спортистите със забележителни постижения за българския спорт и за нас е гордост бъдем част от неговия успех. Философията на нашата марка е да сме по-близо до хората, а спортът ни обединява в най-голяма степен“, каза Ивайло Кирков.

Световният шампион Станимир Беломъжев   коментира: „Още преди титлата имахме идея за партньорство. Благодарен съм на всички, които ме подкрепят – на личните ми спонсори и на генералните ми спонсори. След трудностите, през които преминавам, и въпреки че спортът ми е не е олимпийски и не се отразява по телевизията в България, а медиите не му обръщат много голямо внимание, те винаги са били зад гърба ми и винаги са ме подкрепяли. Независимо какви проблеми и трудности имам“

https://www.webcafe.bg

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button