Полетът на Майкъл Иванов и неговата сестра Ана Мария Иванова – видео

Троянското момче Майкъл отново бе на висота на Първия традиционен шампионат по мотокрос „GRAND PRIX „2017 Петрич. В неговия MX2 бе отново пръв , а за най-добър в състезанието.

Тази година състезанието е с ранг на осми финален кръг на Първия традиционен шампионат по мотокрос  на България.

Проведе се на  14 и 15 октомври на мотополигон „Дени 518“ край петричкото село Самуилово. За първи път тази година се провежда като  Традиционният шампионат по мотокрос на България, а състезанието на самуиловската писта е с ранг на осми финален кръг на шампионата. За първи път в историята на мотокроса край Самуилово тази година имаше две класирания и две награждавания: на най-добрите в самото издание на състезанието, и на победителите в Традиционния шампионат.

И заслужено студентът от НСА  спечели  своето място сред рекордния брой състезатели и публика –  мотокросаци от Гърция, Румъния, Сърбия, Русия, Дания, Полша и Кипър.

Тук и сега е мястото да споделим с читателите на Троян Експрес, че сестрата на Майкъл-Ана Мария тренира биатлон към „Амбарица “ Троян и смело следва своя брат. Вчера тя получи бронза от  състезанието в Белмекен -държавен шампионат по летен биатлон, а преди 2 седмици отново извоюва вицешампионската титла в Троян. Ученичката от СУ“Васил Левски“Троян по нищо не отстъпва на брат си в трудолюбие и упоритост към любимия спорт

Честито и на  брат и сестра Иванови!

 

снимки и видео Plami PHotographer и Руслана Попсавова

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button