При операция на троянски служители на МВР : 58 проверени – 20 акта

На 02.10.17г. около 20.50 часа в гр.Априлци, автопатрул на РУ Троян подава сигнал със стоп палка на товарен автомобил „УАЗ“, като водачът на автомобила не спира на сигнал и продължава движението си.

 Малко по-късно превозното средство е открито изоставено от водача си и в хода на направената му проверка е установено, че то е с регистрационни номера издадени на друго МПС и е с прекратена регистрация. В автомобилът са открити  2м 3  дърва за огрев, без поставени върху тях маркировка. По случая в РУ Троян е образувано досъдебно производство.

 В РУ Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 37-годишен мъж от с.Петърница, който е заподозрян в кражбата на велосипед от партерен етаж  в ж.к «Младост» гр.Троян.

На 04 октомври полицаи от РУ Троян са провели специализирана операция на територията на община Троян, в хода на която са проверени 58 лица , а за констатирани нарушения са съставени 20 акта.

В РУ Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 24 годишен мъж от с.Орешак, който е установен да управлява мотоциклет «ИЖ», който не е регистриран по надлежния ред.

 

 

 

Related Articles

Back to top button